woensdag 30 maart 2016

{ OMA'S RECEPT - PRINSESSENBONEN }

1 kilo sla- of prinsessenbonen
40 gram boter
(vers) nootmuskaat
zout


De bonen, wanneer men geen draadloze heeft, zorgvuldig twee maal afhalen, doorbreken en zo nodig op de breuk eveneens de draden wegnemen. Vervolgens de boontjes wassen, opzetten met weinig kokend water en zout en gaar koken (½ uur). De groente op smaak afmaken met (verse) nootmuskaat en boter.

4 opmerkingen:

  1. Zo simpel he...maar zo lekker...��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zijn ze het lekkerste...
    Fijne dag,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Pfff... niet over om naar huis te schrijven.. Ik probeer het jullie zo veel als mogelijk op de hoogte te houden en mee te nemen in mijn achtbaan van avonturen, al is het maar om zelf niet gek te worden..

      Dank je wel voor je interesse!

      Verwijderen